SportVibes en Le Champion verlengen succesvolle samenwerking

Sportmarketingbureau SportVibes en Sportorganisatie Le Champion zetten hun succesvolle samenwerking voort. Met het recente succes van de Dam tot Dam evenementen die afgelopen weekend plaatsvonden, kijken beide organisaties vol vertrouwen naar de toekomst.

Sportieve Samenwerking
De start van de samenwerking gaat al een aantal jaar terug, namelijk naar 2012. Sindsdien produceert en exploiteert SportVibes, in samenwerking met Le Champion, het Dam tot Dam Park. In dit park komen de deelnemers van de Dam tot Dam evenementen op zaterdag en zondag bijeen, en fungeert het als de centrale ontmoetingsplek voor honderden bedrijventeams. Hier kunnen deelnemers nagenieten van de evenementen onder het genot van drankjes, hapjes en live muziekoptredens. Het park in Zaandam is inmiddels een onmisbaar onderdeel geworden van het evenement.

Blik op de Toekomst
Martin den Ouden, Head of Sales & Event bij SportVibes, deelde zijn enthousiasme over de voortzetting van de samenwerking: “We zijn verheugd om onze langdurige samenwerking met Le Champion voor nog minstens drie jaar voort te zetten. Samen met Le Champion willen we de Dam tot Dam evenementen op zaterdag en zondag uitbreiden, waarbij het Dam tot Dam Park dienst blijft doen als dé plek om hardloopprestaties te vieren met vrienden, familie en collega’s.”

Jan Willem Mijderwijk, Senior Event Manager bij Le Champion, deelt ook zijn enthousiasme over de vooruitzichten van de verlengde samenwerking: “Sport heeft de kracht om mensen te verbinden. Dat zagen we afgelopen weekend opnieuw in volle glorie. Geweldig om te zien hoe iedereen nageniet in het Dam tot Dam Park. Dankzij onze samenwerking hebben we onze evenementen naar nieuwe hoogten weten te tillen. Na opnieuw een succesvolle editie zoals afgelopen weekend, kijken we vol verwachting uit naar het verdere verloop van de samenwerking. We hebben het volste vertrouwen dat we samen nog meer succesvolle projecten zullen realiseren.”