Vacature_

Salesmanager

11/01/2022

Salesmanager

Delft, fulltime, per ommegaande

Voor onze ‘owned properties’ als Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, Harbour Run Rotterdam, Dam tot Dam Park en new business SportVibes zijn we op zoek naar een Salesmanager met passie voor sport en een commerciële drive. Samen met het team lever je een grote bijdrage aan het optimaal rendabel maken van diverse proposities.

Wat ga je doen
Geen dag is hetzelfde. Na een weekend vol sport heb je op maandag diverse nieuwe ideeën voor leads voor de Harbour Run Rotterdam. Doordeweeks probeer je je huidige prospects te overtuigen aanwezig te zijn in het Dam tot Dam Businesspark en vlak voor het weekend tekent jouw prospect dat hospitalitycontract voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Tenslotte houd je je ogen en oren open voor new businesskansen voor SportVibes. Je werkt nauw samen met project- en accountmanagers om te zorgen dat de verwachtingen van de klant ruimschoots worden overtroffen.

Wie we zoeken
Je hebt minimaal een afgeronde commerciële HBO-opleiding en hebt een passie voor sport. Je bent commercieel ingesteld en signaleert saleskansen en durft (telefonisch) contact te leggen met (potentiele) klanten. Hiernaast ben je een teamplayer, enthousiast, positief, weet van aanpakken en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Bij voorkeur heb je je eigen netwerk, enkele jaren saleservaring, werkt gestructureerd en bent administratief onderlegd om je verkoop van A t/m Z intern en extern te begeleiden.

What’s in it for you?

  • Een plek bij één van de grootste sportmarketingbureaus van Nederland
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
  • Je krijgt er een stel leuke collega’s bij
  • Een relaxte werksfeer met leuke borrels (en uitjes)
  • Een toffe hotspot om (hopelijk zo snel mogelijk) in te werken; onze playground in Delft
  • Een marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen
  • Pensioenregeling

SportVibes
SportVibes is de fan engagement company in sports. Adding excitement, one play or full journey. Als bureau zijn we gespecialiseerd in sponsorship activatie en management, event productie en content- en eventmarketing. We creëren on- en offline experiences in de ‘new age of sports’ om merken, fans en sport met elkaar te verbinden.

Say hello @ SportVibes
Ben je enthousiast geworden en geïnteresseerd in deze vacature? Dan zijn we benieuwd naar je motivatie en CV. Stuur deze voor 31 januari op naar vacature@sportvibes.nl.