Vacature_

Projectmanager Events

09/12/2021

Projectmanager Events

Full-time, Delft / vanaf januari 2022

Om ons klaar te maken op het evenementenseizoen 2022 zijn we op zoek naar een Projectmanager Events met een passie voor sport. Je krijgt verantwoordelijkheden bij de realisatie van grootschalige projecten zoals de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, Harbour Run Rotterdam, Dam tot Dam Park en TCS Amsterdam Marathon.

WAT GA JE DOEN
Je gaat aan de slag met de productie van de sportieve evenementen van SportVibes. Van het aanvragen van de vergunning tot het maken van het draaiboek, van het intekenen van locaties tot en met het coördineren van de uitvoering op locatie, van de inkoop van goederen en diensten bij leveranciers tot coördineren van alle logistiek. Dit is slechts een kleine greep uit de werkzaamheden waar jij je mee bezig gaat houden.

Afhankelijk van het project doe je dit als projectlead of als één van de teamspelers binnen het projectteam. Je bent altijd dé schakel tussen sales, marcom en productie en zorgt dat de verwachtingen bij projecten worden overtroffen. Je voert zelfstandig onderhandelingen met leveranciers, bent het aanspreekpunt voor de vergunningverlener en haar adviserende (veiligheids)diensten en stuurt de crew aan in aanloop naar en op de dag van een event. Hierbij werk je altijd binnen het beschikbare budget en met een vast draaiboek.

WIE WE ZOEKEN
Je bent een ervaren eventmanager met kennis van technische producties en weet wat er bij komt kijken om een evenement perfect te organiseren in de breedste zin van het woord. Je bent goed in multitasken en kunt zeer goed met druk omgaan. Je bent een echte teamplayer, enthousiast, positief, weet van aanpakken en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt schakelen op verschillende niveaus en weet mensen voor je te winnen. Je behoudt het overzicht om af te stemmen en samen te werken met het sales en marcom team zodat het evenement perfect in de markt gezet wordt. Je durft te onderhandelen met leveranciers, altijd met het oog op het juiste prijs/kwaliteitsniveau. Je beschikt over technische vaardigheden en rijbewijs B.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

  • Een plek bij één van de grootste sportmarketingbureaus van Nederland waarbij je onderdeel wordt van de gaafste sportevenementen van Nederland
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
  • Je krijgt er een stel leuke collega’s bij
  • Een relaxte werksfeer met leuke borrels (en uitjes)
  • Een toffe hotspot om (hopelijk zo snel mogelijk) in te werken; onze playground in Delft
  • Een marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen
  • Pensioenregeling

SPORTVIBES
SportVibes is de fan engagement company in sports. Adding excitement, one play or full journey. Als bureau zijn we gespecialiseerd in sponsorship activatie en management, event productie en content- en eventmarketing. We creëren on- en offline experiences in de ‘new age of sports’ om merken, fans en sport met elkaar te verbinden.

SAY HELLO @ SPORTVIBES
Ben je enthousiast geworden en geïnteresseerd in deze vacature? Dan zijn we benieuwd naar je motivatie en CV. Stuur deze voor 31 januari op naar vacature@sportvibes.nl.