Update F1 Heineken Dutch Grand Prix

Nog 61 dagen en de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix gaat van start. De werkzaamheden rondom Circuit Zandvoort zijn inmiddels succesvol afgerond. Deze mooie compilatie laat zien hoe het er de afgelopen maanden aan toe ging.

Tijdens het raceweekend van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix zullen er iedere dag meer dan honderdduizend bezoekers naar Circuit Zandvoort afreizen. Rob Langenberg, Head of Event Operations bij de Dutch Grand Prix, was te gast in een nieuwe aflevering van The Road to Zandvoort; de podcast serie van BNR. Hij vertelt alles over het veelbesproken mobiliteitsplan, hoe dit tot stand is gekomen en wat de verschillende vervoersopties zijn om naar Circuit Zandvoort te komen.

Bezoekers kunnen in het eerste weekend van mei niet alleen genieten van ’s werelds beste coureurs, maar ook van het beste entertainment van Nederland. Freddy Moreira, Guus Meeuwis, Kris Kross Amsterdam, Lil Kleine, Lucas & Steve, Nick & Simon en Sam Feldt zijn inmiddels bevestigd. Ook Davina Michelle zal bij The Ultimate Racefestival zorgen voor een spectaculaire show. Afgelopen week introduceerde ze de Official Song “Beat me” bij Frank Dane in de 538 ochtendshow en tijdens de finale van The Voice Of Holland.

Heb je toch nog vragen over de verschillende vervoersopties? Via WhatsApp kan je nu ook persoonlijk contact opnemen met de Race Engineer. Hij geeft advies en vertelt je alles over de verschillende manieren om tijdens The Ultimate Race Festival naar Circuit Zandvoort af te reizen.

Nog geen kaarten in je bezit? Op de website zijn er nog kaarten te koop voor de kwalificatie op zaterdag of boek een overnachting in de 538 Dutch Grand Prix Village.

Dutch GP B.V. is een initiatief van SportVibes, TIG Sports & Circuit Zandvoort.