Tennis.nl
+
Tennis begint hier

Tennis.nl

Tennis begint hier! In opdracht van de KNLTB lanceerden we het gloednieuwe platform tennis.nl! Van design en development tot content productie. Het doel: niet-tennissers via tennis.nl inspireren met mooie tennisverhalen en tegelijkertijd handvatten (praktische tips) bieden om aan de slag te gaan met tennis. We zijn volledig verantwoordelijk voor alle content op de website en de bijbehorende social kanalen.

Samenwerking RAAK Rotterdam

Het design en de bouw van het platform is een samenwerking met het bureau RAAK Rotterdam. RAAK Rotterdam is al vanaf het pitchtraject betrokken bij tennis.nl en heeft nauw met ons samengewerkt en het design en development ook volledig op zich genomen.

Gedurfd design

Het design van tennis.nl is gebaseerd op de drie basiskleuren van tennis. Het groen, blauw en oranje. Geheel los van de KNLTB-huisstijl hebben we gekozen voor een gedurfd, maar modern design. De felheid van de kleuren geven het platform een eigen en herkenbare identiteit die in alle communicatiemiddelen is doorgevoerd.

Gebruikersgemak

Om de bezoeker in een oogopslag een kennis te laten maken met tennis is er op de website gekozen voor één feed aan verhalen. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker op tennis.nl verhalen kan blijven lezen. Grote visuals afgewisseld met tekst zorgen voor de optimale bezoekerservaring.

Meer dan een platform

De lancering van tennis.nl was tevens de start van onze content productie. Verhalen die voor de doelgroep herkenbaar zijn, vandaar ook dat we vastigheid hebben gecreëerd aan de hand van content rubrieken. Van videoportretten van huidige tennissers tot fotoportretten van bijzondere tenniskoppels en van how-to video’s tot blogs van mensen die tennis opnieuw ontdekt hebben.

Logo tennis.nl 2

Exciting facts:

  • Gloednieuwe identiteit, website en social kanalen
  • Meer dan 60 nieuwe tennisverhalen
  • 10.000 bezoekers per maand