Protein
+
Pure kracht

Protein

powerd by melkunie

Het nuttigen van de goede hoeveelheid eiwitten op het juiste moment is voor veel sporters een uitdaging. Om fanatieke sporters te ondersteunen, is er proteïnerijke yoghurt en kwark ontwikkeld: PROTEIN Powered by Melkunie. De portieverpakkingen zijn makkelijk mee te nemen en bevatten een flinke hoeveelheid proteïne om het proteïnegehalte tussen workouts op peil te houden.

Met de introductie van PROTEIN, Powered by Melkunie, is ook de campagne #purekracht gelanceerd, waarbij sporters gemotiveerd worden om hun doelen te bereiken. SportVibes ondersteunt de introductie van PROTEIN als nieuw zuivelproduct van de Melkunie op diverse manieren.

PR-actie: #purekracht-pakket

In samenwerking met Melkunie heeft SportVibes #purekracht-pakketten laten ontwikkelen. Dit pakket bevat o.a. twee producten van PROTEIN, een 12KG zware kettlebell en een #purekracht-fitness towel. Dit pakket is ontwikkeld om het nieuwe merk PROTEIN powered by Melkunie te lanceren in de Nederlandse media. Diverse grote Nederlandse mediaredacties en bekende food & sports bloggers ontvingen een #purekracht-pakket en publiceerden hierover.

Persevent

We nodigden de media uit voor een exclusieve calisthenics work out in de Vondelgym van Arie Boomsma. De wereldkampioene Melanie Driessen en nummer 6 van de wereld, Jacco Poot, lieten zien wat het lichaam allemaal kan op #purekracht.  We maakten een after-movie, verzorgden de fotografie en totale organisatie. Zo’n 20 bloggers uit de food&fitwereld waren aanwezig en deden enthousiast mee!

Sampling tijdens events

Om zoveel mogelijk sporters kennis te laten maken met het nieuwe product PROTEIN powered by Melkunie is er een sampling actie opgezet tijdens sports events in stijl van de #purekracht-campagne. Het sampling team is aanwezig geweest bij grote events, zoals de Harbour Run (obstacle run), de Dam tot Dam Loop en Les Mills Live in de Ziggo Dome.  In 2017 zal de sampling actie doorzetten op diverse sportevenementen in Nederland.

Gym Attack Package

Het Gym Attack Package is een actie speciaal gericht op de Nederlandse Les Mills-instructeurs. In het pakket zit een doos met vijftig gekoelde producten (yoghurt en kwark van PROTEIN) die gratis uitgedeeld kunnen worden aan de gymbezoekers. Daarbij maken zowel de instructeurs als de gymsbezoekers tevens kans op diverse prijzen door middel van kraskaarten met als hoofdprijs een compleet verzorgde reis naar Les Mills Live op Ibiza.

Logo_Protein PoweredByMelkunie_Zwart-01

Exciting facts

  • Meer dan 50.000 uitgedeelde samples
  • Aanwezig op meerdere grotere events
  • Custom made uitdeelpakket
  • PR event met 20 social influencers

PR/Marketing

  • Event ter promotie #purekracht campagne
  • 100 #purekracht-pakketten naar de media

Events

  • Projectmanagement
  • Sampling acties
  • PR-event