Nevobo
+
Let's go orange!

Nevobo

SportVibes is gekozen als bureau om de Nevobo te ondersteunen tijdens twee evenementen in 2017: de World Grand Prix Volleybal in Apeldoorn en het WKK in Rotterdam. SportVibes heeft binnen deze evenementen verschillende taken uitgevoerd, waaronder: ticketstrategie, promotie van het evenement via social media en diverse PR-acties, sponsoring en tijdens de World Grand het inrichten en organiseren van de hospitality.

Daarnaast ondersteunt SportVibes de Nevobo op digital vlak. Door middel van social advertising hebben we een grote bijdrage geleverd aan de ticketverkoop van diverse Nevobo-events. Tijdens verschillende evenementen hebben we aftermovies gemaakt. In deze videoproductie legden we de focus op het in beeld brengen van de sfeer, het entertainment en de fanbeleving tijdens wedstrijden van de volleybaldames. Alles met als doel om Nederland nog meer volleybal-minded te krijgen!

World Grand Prix

7, 8 en 9 juli speelden de Nederlandse volleybaldames voor de tweede keer in de historie een World Grand Prix toernooi in eigen land. Ruim 13.000 volleybalfans kwamen de volleybaldames in Apeldoorn toejuichen! SportVibes was tijdens dit evenement verantwoordelijk voor de ticketstrategie, promotie, campagne en het inrichten en organiseren van hospitality.

WKK

Tijdens de WK kwalificatiewedstrijden (WKK) in Rotterdam kwalificeerden de volleybaldames zich voor het WK 2018 in Rusland. 4 van de 5 avonden waren uitverkocht met 2000 bezoekers per dag. SportVibes was verantwoordelijk voor de ticketing strategie, sponsoring, de conversie campagne via social media en PR voor en tijdens het evenement.

Content strategie

Nevobo heeft SportVibes gevraagd om een ‘always on’ content strategie uit te werken met als doel om Nederland (nog meer) volleybal minded te krijgen, een bijdrage te leveren aan de verkoop van tickets voor events en de sponsor- en mediawaarde te vergroten. Hiervoor hebben wij o.a. diverse persona’s uitgewerkt met daarbij een communicatieconcept en toepasbare content rubrieken.

Logo - Nevobo - Clean CMYK_Nevobo NL

Exciting facts World Grand Prix Volleybal

  • 3 dagen lang volleybalspektakel
  • Meer dan 13.000 bezoekers
  • 2 dagen zo goed als uitverkocht!
  • Ruim 4.680 kaarten verkocht via social media
  • Dagelijks 500 gasten waarvoor we hospitality verzorgden

Exciting facts WKK

  • 5 avonden wedstrijden
  • 4 van de 5 avonden uitverkocht
  • 2000 bezoekers per avond
  • Ruim 3.675 kaarten verkocht via social media