Eneco NK Tegenwind Fietsen
+
We kriehen sturm!

Eneco NK Tegenwind Fietsen

Stukgaan op een herenfiets met minimaal windkracht 7

Men neme een klassieke herenfiets met terugtraprem, de Oosterscheldekeerkring en heel veel wind (minimaal windkracht 7)… En je krijgt vanzelf het Eneco NK Tegenwind Fietsen. Deze bijzondere productie is een basisidee van Being There. In samenwerking met hen hebben wij het idee geconcretiseerd en samen geïnvesteerd om het eerste jaar op eigen risico te doen. Eneco is toen als partner ingestapt en ook dit jaar staat hij weer op de planning. Wanneer precies? Dat ligt aan de wind.

Zodra het signaal ‘We kriehen sturm!’ op de Facebookpagina/NKtegenwindfietsen staat, betekent dat, dat drie dagen daarna het Eneco NK Tegenwind Fietsen is. Deelnemers krijgen op de Oosterscheldekeerkring een oer-Hollandse Gazelle-herenfiets zonder versnellingen en met terugtraprem om een traject van 8,5 kilometer af te leggen. In totaal mogen er 200 mensen meedoen. Degene met de snelste tijd is de winnaar.

Apart damesklassement

Voor de dames is er een apart damesklassement. Echter ook zij gaan op een herenfiets zonder versnellingen en met terugtraprem, geregeld door de organisatie.

Ploegentijdrit

Ook wordt er een ploegentijdrit gehouden. De regels hiervoor staan in een speciaal reglement op de Facebookpagina.

183500-NKTWF_2015_logo_rood-f1647e-original-1444896062

EXCITING FACTS

  • Met minimal windkracht 7 fietsen
  • Traject van 8,5 kilometer
  • Zonder versnellingen

EVENTS

  • Productie
  • Operationele uitvoering
  • Project Management