Circuit Zandvoort
+
Autosport in Nederland

Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort brengt de autosport in Nederland tot leven. Gedurende het evenementenseizoen zijn we in een social redactie met het circuit verantwoordelijk geweest voor alle content op de social kanalen. Van Facebook apps tot videoproducties tijdens evenementen. Daarnaast hebben we vanuit onze marketing expertise bijgedragen aan de totstandkoming van een nieuw partnership voor het circuit.

Positionering van het circuit op social

Vanuit de vernieuwde branding van Circuit Zandvoort hebben we de doorvertaling gemaakt naar een social identity en gedurende het evenementenseizoen in een social redactie met het circuit samengewerkt. We waren daarbij verantwoordelijk voor de plaatsing van content op Facebook, Instagram en Twitter en hebben tijdens grote evenementen video en fotografie voor onze rekening genomen.

Zandvoort report

We lanceerden een vaste video rubriek rondom de grote evenementen op Circuit Zandvoort. Met de zusjes Kim en Nikki in de hoofdrol. Als bekende gezichten van het circuit deden zij verslag van het weekend, gaven een kijkje achter de schermen en hadden interviews met fans en bekende coureurs. Hierdoor hebben we gelijk een mooie beeldbank opgebouwd.

Facebook apps

Voor de autoliefhebbers lanceerden we twee Facebook apps waar fans een foto van hun bolide konden uploaden. Speciaal voorafgaand aan Italia a Zandvoort en het British Race Festival vroegen we fans en bezitters van Italiaanse en Britse auto’s om aan deze actie mee te doen. Zie hiernaast het resultaat.

Multidisciplinair team

Naast de werkzaamheden van ons digitale team, hebben we vanuit ons marketingteam ook bijgedragen aan het totstandkoming van een nieuw partnership voor het circuit. Findio en Sanoma sloten de handen ineen voor een nieuwe samenwerking als partner van Circuit Zandvoort.

CircZ_CMYK_persp_grad-PNG-voorbeeld

Exciting facts:

  • + 350 social posts
  • 3 Zandvoort reports
  • 497.755 views voor de Zandvoort Reports
  • 2 Zandvoort Apps
  • 314 uploads in de Zandvoort Apps