Harbour Run Rotterdam 2019

Op 6 oktober kregen de 6.000 deelnemers van de Harbour Run Rotterdam een uniek kijkje achter de schermen van de grootste containerhaven van Europa. Naast de 29 obstakels die verspreid waren over de kades en het haventerrein van Europa’s grootste haven, kregen de deelnemers ook te maken met een ander obstakel: de regen! Weer of geen weer; er werd keihard gewerkt door de deelnemers. Ondanks de regen gingen de hardlopers enthousiast van start, dansten ze bij de bands langs het parcours en kwamen ze juichend de finish over!

Hardlopers op de Harbour Run 2019
Warming up Harbour Run 2019
Deelnemer op de Harbour Run 2019

“Voor harde werkers, door harde werkers.” Onder die titel lanceerden we dit jaar alweer de zevende editie van de Harbour Run Rotterdam. De Content Studio ontwikkelde een nieuwe en bijpassende huisstijl en we maakten nieuwe (video)content voor op social media en de website van de Harbour Run Rotterdam.

Tijdens de dag van de run klonk om 11:00 uur ‘s ochtends het startschot dat gegeven werd door Wick Bornet, havenman van het jaar. Elk kwartier vertrokken ruim 350 deelnemers, na een energieke warming-up gegeven door De Bunk’r, het parcours op. Teamwork stond direct centraal bij het eerste obstakel ‘Rotterdam Make It Happen’, waarbij de deelnemers naar boven moesten klimmen. Vol enthousiasme bestormden de deelnemers de indrukwekkende obstakels, waaronder de UWT Container Wall XL, Fender Rocks en de Quarterpipe. We kijken terug op een geslaagde editie. Zien we jou op 4 oktober 2020 ook aan de start van onze obstacle run?