SportVibes playground

Get to know our new office and visual identity

Stilstand is achteruitgang. Wil je topsport uitoefenen, dan moet je blijven ontwikkelen. SportVibes is niet alleen expert op het gebied van event organisatie, maar heeft ook een marketingcommunicatie-afdeling met een team van specialisten op het gebied van off- en online communicatie, Media en PR. Daarnaast is onze inhouse Content Studio uitgebreid met specialisten op het gebied van videocontent. Het team bestaat inmiddels uit zes creatieven, die content creëeren en produceren voor sportbonden, merken, events en organisaties; van print tot digitaal, van animaties tot (video)productie. Check out our exciting work!

SportVibes kantoor Delft

De Content Studio creëert niet alleen content voor onze klanten, ze ontwikkelden ook een nieuwe visual identity. De website is vernieuwd en de nieuwe huisstijl is doorgevoerd op al onze kanalen. Nieuwe visitekaartjes, social kanalen en de nieuwsbrief. Benieuwd naar meer werk van de Content Studio? Check onze Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 

We nemen niet alleen nieuwe specialisten aan, we zijn ook verhuisd!  Ons 40-koppige team zit sinds begin dit jaar in een gloednieuw pand aan de Buitenwatersloot in Delft. Na een grootschalige verbouwing hebben de ruimtes, geheel in de geest van het dagelijkse werk, een échte sportuitstraling gekregen. Zo hebben alle vergaderzalen een sportthema, hebben we een tribune en is er een gym waar iedereen zich in het zweet kan werken. Het pand ademt sport en excitement – precies datgene waar SportVibes voor staat. Kom gezellig langs voor een kop koffie (of een work-out sessie), de deur staat altijd open!