Summer Beach Volleyball Circuit
+
Langs hele kust

Summer Beach Volleyball Circuit

Sportief ontspannen op het strand

Sinds 2012 is het Summer Beach Volleyball Circuit onderdeel van onze portefeuille. Dit landelijke beachvolleybalcircuit wordt van mei tot en met augustus, gedurende vijf weekenden, op de mooiste stranden van Nederland georganiseerd. Iedereen kan hier – los per weekend en/of dag – aan meedoen. Inschrijven doe je, voorafgaand aan een weekend, tot vrijdagmiddag 15.00 uur op www.beachvolley.nl.

De grootste beachvolleybaltoernooien van het Summer Beach Volleyball Circuit zijn te vinden op de stranden van Vrouwenpolder, Ameland en Scheveningen.

Op Scheveningen werd in 2015 het Guiness Book World Record van de meeste aantal spelende beachvolleyballers tegelijkertijd op haar naam staan. Dit ging in samenwerking met de Nederlandse Volleybal Bond. Verspreid over 275 velden speelden uiteindelijk 2.355 beachvolleyballers tegelijk hun wedstrijden.

Het Summer Beach Volleyball Circuit biedt uitgebreide exposure en verkoopmogelijkheden. Meer informatie over het Summer Beach Volleyball Circuit is terug te vinden via www.beachvolley.nl.

www.beachvolley.nl

De website van het Summer Beach Volleyball Circuit is in 2016 in een nieuw jasje gestoken. De bezoeker komt als eerste binnen op een totaalcollage van gave beelden van het circuit die iedere dag wordt ververst. Deze collage is gekoppeld aan Instagram en kan ook als zodanig vanaf de website worden gebruikt.

Summer Beach Volleyball Circuit

Gezellig met je vrienden, collega’s en/of familie een potje beachvolleyballen. Op zaterdag en/of zondag. Dat kan bij het Summer Beach Volleyball Circuit. Het enige dat je hoeft te doen, is je in te schrijven en de rest wordt geregeld. Gezelligheid en sportief ontspannen voorop!

Social media

Bij de content die wordt gecreëerd, maken we gebruik van de vele diverse ambassadeurs die het circuit heeft. Te denken valt aan Olympische beachvolleyballers Alexander Brouwer, Robert Meeuwsen en Christiaan Varenhorst.

Summer Beach Volleyball Circuit-krant

In 2016 hebben we iets nieuws gelanceerd, namelijk een eigen Beach Volleyball Circuit-krant. Dit om middels leuke verhalen van deelnemers en bekende sporters meer de veelzijdigheid van het circuit te laten zien. Ondermeer verkrijgbaar in strandtenten en VVV’s en hier online te zien.

Logo_SummerBeachVolleyballCircuit

 

EXCITING FACTS

  • Elf steden
  • Jaarlijks 4.000 teams
  • Plus 1e, 2e, 3e divisie & jeugd

MARKETING

  • Concept
  • Nieuwe huisstijl 2016
  • Eigen krant (oplagen: 25.000)

EVENTS

  • Productie
  • Promowerk
  • Crewbegeleiding

DIGITAL