Perskindol Triathlon Series
+
Sprint afstanden

Perskindol Triathlon Series

Dé ideale kennismaking met de triathlonsport

De eerste editie van de Triathlon Series vond plaats op 1 augustus 2015 op en rond de Willem-Alexanderbaan in Rotterdam. De Triathlon 010 bestond uit 500 meter zwemmen, 22 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen, een sprint afstand. In totaal deden er 650 deelnemers mee. In 2016 heeft Perskindol zich als naamgevende hoofdsponsor verbonden aan het evenement, dat tijdens de tweede editie uit twee dagen met 1.000 deelnemers per dag bestond. De tweede editie van Triathlon 010 was snel uitverkocht.

Mensen zijn steeds meer op zoek naar nieuwe sportieve uitdagingen. Uitdagingen waar diverse sporten kunnen worden gecombineerd, maar voor de ‘beetje’ sportieveling ook nog goed te doen zijn. De Perskindol Triathlon Series bieden uitkomst. Na het succes van de Triathlon 010 is besloten de Perskindol Triathlon Series op te zetten. Deze serie bestaat uit meerdere sprint triathlons in verschillende steden. Zo zijn inmiddels Amsterdam (020) en Nijmegen ook toegevoegd aan de Perskindol Triathlon Series.

Hoofdsponsor Perskindol

Perskindol zorgt voor spierverwarming voor het sporten en voor spierherstel na het sporten. De ambitie van Perskindol is om het merk naar een volgend sportief level te tillen en met de sponsoring van de Triathlon Series meerdere sporten te claimen.

Bedrijventeams

Voor bedrijven is het mogelijk om mee te doen aan de triathlon en met collega’s deel te nemen aan ieder onderdeel, maar ook is het mogelijk om een estafette te doen waarbij ieder een onderdeel op zich neemt.

Meerdere startwaves

Bij de Perskindol Triathlon Series zijn we verantwoordelijk voor de totale organisatie van marketing, communicatie, sales en productie. Productioneel is het event een uitdaging, omdat we te maken hebben met diverse sportonderdelen die gefaciliteerd worden met meerdere startwaves.

Geen eigen racefiets?

Veel mensen die aan dit event deelnemen, zijn beginnende sporters. Omdat we iedere deelnemer zo goed mogelijk willen faciliteren, bieden we extra services aan, zoals huurfietsen voor mensen die zelf niet beschikken over een racefiets.

Logo PTSeries

EXCITING FACTS

  • 650+, uitverkocht (’15)
  • 2.000+, uitverkocht (’16)

MARKETING

  • Marketing
  • Communicatie

EVENTS

  • Initiatief Sportvibes/WSM Events
  • Productie & sales

DIGITAL