KNLTB Teamselfie
+
+23.700 stemmen

KNLTB Teamselfie

Maak de start van de voorjaarscompetitie nog leuker

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) heeft een groot aantal sponsoren aan zich verbonden. De voorjaarscompetitie is hét moment dat deze sponsoren naar voren treden en iets meer willen bieden aan de deelnemers aan deze tenniscompetitie. 

Om het begin van de voorjaarscompetitie leuker te maken en de zichtbaarheid van sponsoren daarin te betrekken werd er een selfie-actie gestart. Met deze selfie-actie, die is doorvertaald naar een Facebook app, lag de focus volledig op Facebook als activatiekanaal. Via deze app kon iedereen (met een Facebook-account) een selfie inzenden om zo mee te doen met de actie. De winnaars van de, door de sponsors beschikbaar gestelde, prijzen werden gekozen middels een stemmechanisme in de app. Via de app kon iedereen stemmen op zijn of haar favoriete teamselfie. De app is zo ontwikkeld, dat deze naast desktop ook via mobiel te gebruiken was.

Facebook app

Voor deze teamselfie-actie werd een speciale Facebook app ontwikkeld. Via deze app konden deelnemers aan de voorjaarscompetitie hun teamselfie uploaden. Door hun gegevens achter te laten, maakten ze kans op één van de prijzen. Op alle inzendingen kon gestemd worden.

KNLTBTeamSelfie2

 

EXCITING FACTS

  • 312 selfies ingezonden
  • 23.721 stemmen op de inzendingen

DIGITAL

  • Ontwikkeling en design Facebook app
  • Contentcreatie/advertising