Kerst Boksgala
+
Olympische bokshelden

Kerst Boksgala

Bokshelden in Rotterdam

Het Kerst Boksgala vindt plaats op 22 december 2016 in Ahoy Rotterdam. Het is de tweede keer dat het Boksgala in Rotterdam georganiseerd wordt. Tijdens het Boksgala zullen verschillende nationale bokshelden, waaronder Nouchka Fontijn, Peter Müllenberg en Enrico La Cruz, het opnemen tegen de nationale ploeg van Italië. De boksbond hoopt van het Kerst Boksgala een jaarlijkse traditie te maken.

Het doel richting het evenement is het ontwikkelen van een social campagne die boksen ‘ademt’ en bijdraagt aan het aantal verkochte tickets voor het Kerst Boksgala Rotterdam. Hierbij moet een tone of voice gebruikt worden die past bij de boksbond en de bokswereld.

Fotoshoot

Om met krachtige content te kunnen communiceren over het Kerst Boksgala is een fotoshoot gehouden op diverse Rotterdamse locaties met deelnemende boksers Nouchka Fontijn, Peter Müllenberg en Enrico La Cruz. Het doel van de fotoshoot is om algemene awareness te creëren door de boksers op een krachtige manier neer te zetten op unieke locaties in Rotterdam.

Video's

Naast de fotoshoot zijn er ook video’s gemaakt van alle drie de boksers waarin zij krachtig worden neergezet en waarin de beleving van de boksers goed naar voren komt.  De video’s dienen tijdens de social campagne als teaser voor het Kerst Boksgala.

Social campagne

De social campagne heeft een looptijd van 8 weken, waarin diverse posts worden opgemaakt die passen bij de manier waarop de boksbond wil communiceren met de boksfans. Het uiteindelijke doel van de social campagne is awareness creëren en daardoor tickets verkopen voor het Kerst Boksgala in Ahoy Rotterdam. Tijdens de campagne wordt gebruik gemaakt van beeld uit de fotoshoot en de video’s.

logo-boksbond

rotterdam-topsport-goed-logo

 

 

 

EXCITING FACTS:

  • Samenwerking met Olympische bokshelden
  • Eigen contentproductie op unieke locaties

DIGITAL:

  • Fotoshoot op unieke locaties in Rotterdam
  • Video’s met Nederlandse boksers in de hoofdrol
  • 8 weken lang content